Empresa

Gramar Asesora Immobiliària

L’any 1987, i fruit d’una llarga experiència en el sector, neix GRAMAR: una consultora immobiliària que ofereix un servei global de intermediació, assessorament i administració de patrimoni amb el que ha sabut donar resposta a les necessitats de clients nacionals i internacionals tan exigents como Grupo Inditex, Mango, Banco Santander, La Caixa, Hermès, Bulgari, Armani, Yves Saint-Laurent, Camper o San Miguel, entre d’altres firmes.

Així mateix, al llarg de la seva reeixida trajectòria, GRAMAR ha assessorat a més de 1.800 clients, administra 1.000.000 m² en immobles, ha intervingut en més de 4.100 operacions i intermediat en la compravenda, traspàs o arrendament de més de 3.900.000 m² en locals comercials, oficines, sòls i naus industrials.

Per fer-ho possible, GRAMAR compta amb un equip de professionals en contacte continu amb el mercat immobiliari i els seus canvis liderat per l’Ignacio Martínez Rodrigo, l’unic objectiu del qual és donar el millor assessorament als seus clients.

Contacti amb GRAMAR: analitzarem les seves necessitats i l’assessorarem tècnica i jurídicament en l’elecció de l’immoble més adequat, tractant cada operació amb l’exclusivitat, serietat i rigor que exigeix.

Les nostres oficines:
  • Barcelona: Avinguda Diagonal, 622, 2n -08021 BARCELONA- T. 932 022 161.

 

Cercar

Cerca per carrer (per exemple: Balmes, Zona Franca, ...)

Producte destacat

nike air max shoes online wholesale black nike running shoes online sale nike free shoes online nike air max & running shoes online nike running shoes online