GRAMAR ASSESSORA IMMOBILIÀRIA

Un servicio global inmobiliario

El 1987, i fruit d'una llarga experiència en el sector, neix GRAMAR: una consultora immobiliària que ofereix un servei global d'intermediació, assessorament i administració de patrimoni.

Prestem servei a empreses multinacionals, pimes i familiars, així com a entitats públiques i a particulars.

Comptem amb equips locals, així com amb una àmplia xarxa de col·laboradors en les principals ciutats espanyoles donar cobertura als nostres clients en tot el territori nacional.

VEURE PORTFOLI SERVEIS

Valors orientats a resultats

  • DINAMISME - Estem en contacte continu amb les últimes tendències de l'mercat immobiliari. Ens anticipem als canvis per ser capaços de donar resposta a reptes complexos de forma ràpida i eficaç.

  • PROXIMITAT - Mantenim una estreta relació amb els nostres clients basada en l'honestedat i la transparència. Ens esforcem per entendre el seu model de negoci per trobar la millor solució a les seves necessitats.

  • EXPERIÈNCIA - 30 anys de trajectòria ens han permès forjar-1 sòlida reputació en el sector però, sobretot, capitalitzar l'experiència acumulada. Per això, garantim solucions orientades a resultats.

CONTACTE AMB NOSALTRES

Analitzarem les seves necessitats i li assessorarem tècnica i jurídicament en l'elecció de l'immoble més adequat, tractant cada operació amb la exclusivitat, serietat i rigor que aquesta exigeix.

DEMANAR INFORMACIÓ
1.800

CLIENTS

4.100

OPERACIONS

3.900.000

M² intermediats

1.000.000

M² administrats

SECTOR EXPERTISE

RETAIL

OFFICES

INDUSTRIAL / LOGISTICS

RESIDENTIAL

HOTELS

REAL ESTATE DEVELOPMENT

CLIENTS DESTACATS